ADVERTORIAL VAN ALWAYSBRIGHT
TRENDING
SUPPLEMENTEN
Nederlandse DJ ontwikkeld ‘wonder-middel’ tegen ‘Hanxiety’ (het gevoel na een avond uitgaan) Ontdek het verhaal achter de DJ die helpt met het oplossen van de gevreesde kater na het feesten en hoe het mensen helpt hun ochtenden terug te winnen.
Door Jonathan S. AlwaysBright Auteur
6711
24
HET ARTIKEL SAMENGEVAT
- Nederlandse start-up AlwaysBright ontwikkeld natuurlijk supplement dat helpt tegen gevoel van ‘Hanxiety’ (slecht voelen na een dag drinken) - Geliefd door honderden feest-beesten - Unieke formule met essentiële vitamines en mineralen - Niet meer lijden onder verspilde dagen
Sam Feldt, bekend van zijn optredens op grote muziekfestivals en in nachtclubs over heel de wereld, zegt dat hij het product heeft ontwikkeld om een groeiend probleem aan te pakken onder feestgangers - de gevreesde 'hanxiety'. "Als DJ ben ik vaak tot laat in de nacht aan het draaien, omringd door mensen die feesten en drinken", legt Sam uit. "Maar ik zag dat steeds meer mensen moeite hadden met ‘Hanxiety’ de dag erna - misselijkheid, vermoeidheid, angst. Het zorgde ervoor dat ze niet volop konden genieten van een feestje of avond, zonder zich de volgende dag echt beroerd te voelen." Een supplement dat de oorzaken van katerige gevoelens aanpakt. Gefrustreerd door het gebrek aan oplossingen die écht werken, besloot Sam het heft in eigen handen te nemen. Hij werkte samen met een team van voedingsdeskundigen en wetenschappers om een formule te ontwikkelen die de onderliggende oorzaken van een kater zou aanpakken.
Het resultaat is BrightRecover - een in water oplosbaar poeder boordevol essentiële vitamines, mineralen en elektrolyten. Volgens Sam helpt de unieke mix met een gezonde immuunondersteuning¹, de energieproductie te ondersteunen² en het natuurlijke herstel van het lichaam³ na een avondje drinken te bevorderen.
Meer energie³, helderheid en minder ‘hanxiety’ door Bright Recover Sinds de lancering is BrightRecover een hit geworden onder feestvierders in Nederland en daarbuiten. Duizenden gebruikers melden flinke verbeteringen in hun energieniveaus, mentale helderheid en ‘de morning after’ na het innemen van het supplement na een avondje drinken. "Katers kunnen een enorme tol eisen van je geestelijke en lichamelijke gezondheid, je relaties en je werk. Met BrightRecover hoop ik mensen de tool te geven om die balans terug te vinden, zodat ze voluit van het leven kunnen genieten zonder de angst voor de ochtend erna."
Wat Maakt BrightRecover Zo Krachtig?
Het gebruikt een wetenschappelijk ontwikkelde mix van essentiële vitamines en mineralen
Bevat energie-versterkers³ en plantenextracten om je de hele dag door te laten gaan
Werkt in slechts 20 minuten
Het bevat elektrolyten om uitdroging en vermoeidheid te bestrijden¹
Europees geproduceerd
Gebruik korting & bekijk beschikbaarheid
UITVERKOOPRISICO: HOOG NU 1 pack gratis (8 zakjes)
Wat zeggen anderen?
Geweldig!
Geweldig product!!! Makkelijk in te nemen. Het voelt alsof ik de avond ervoor niet eens gedronken heb!!
John D.
Geverifieerde aankoop van 23 -10-2022
Geen verloren zondagen meer!
Na te veel verloren zondagen laat BrightRecover me me beter voelen dan in jaren na een avondje uit.
Sabrina G
Geverifieerde aankoop van 23 -10-2022
Vandaag geprobeerd
Vandaag voor het eerst BrightRecover geprobeerd na het 40e feestje van mijn maat. Zelfs na een open bar voel ik me geweldig!
Kai Geutse
Geverifieerde aankoop van 23 -10-2022
Waar koop ik BrightRecover? Als je fris en gefocust wakker wilt worden na een avondje uit, zonder de dag in bed te verspillen, is dit jouw kans... Op dit moment kunnen alle lezers die vandaag via deze pagina komen en op de onderstaande knop klikken tot 1 hele verpakking gratis krijgen op hun eerste bestelling van BrightRecover!
Gebruik korting & bekijk beschikbaarheid
UITVERKOOP RISICO: HOOG NU 1 pack gratis (8 zakjes)
Klaar Om Je Ochtenden Terug Te Claimen? Als jij ook moe bent van tot 's middags in bed liggen, worstelen door je dag of je plannen afzeggen omdat je je brak voelt... is BrightRecover hetgene waar je op hebt gewacht. Deze formule, ontwikkeld door twee Nederlandse DJs die weten hoe het is, zit boordevol essentiële voedingsstoffen om je natuurlijke herstelproces² te ondersteunen - zodat jij in 20 minuten van katerig gevoel naar krachtig gaat. Zonder je sociale leven op te geven. Met BrightRecover krijg je de ochtend erna terug. Klik nu op de onderstaande knop om je exclusieve korting te claimen en ontdek zelf het verschil dat BrightRecover kan maken!
Claim Mijn BrightRecover Met Korting
ZOALS GEZIEN OP
DOOR DE EU GOEDGEKEURDE CLAIMS EN ANDERE INFO
¹ Vitamine E in BrightRecover - Heeft krachtige antioxidante eigenschappen en stimuleert de collageenproductie voor een gezonde immuunondersteuning. ² IJzer in BrightRecover - Helpt energie vrij te maken uit de voeding en draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Magnesium, Activeert je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunt de energiestofwisseling. ³ Choline in BrightRecover - Essentieel voor het behoud van een gezonde leverfunctie, waar alcohol wordt afgebroken zodat het uit je lichaam kan worden verwijderd ⁴ Niacine in BrightRecover - Draagt bij tot het verminderen van vermoeidheid en moeheid + een werkend zenuwstelsel.
Privacy Retourneren en restituties Servicevoorwaarden Verzenden