Premium Party Booster

Het leven is te kort. Cliché of niet, het is waar. De tijd vliegt en is te kostbaar om er ook maar een seconde van te verliezen. BrightNight geeft jou de vrijheid om van elk moment optimaal te genieten: de nacht doorfeesten, en de volgende ochtend toch fris.

Haal Bright Binnen!
done icon Werkt binnen 20 minuten
done icon 30+ actieve ingrediënten
done icon Gluten- en suikervrij
done icon Veganistisch

BrightNight is jouw party-buddy. Bright Night geeft je de energie om de hele nacht door te gaan, en verminderd het gevoel van een kater de volgende ochtend.

Met BrightNight ben je klaar om het optimale uit jouw nacht te halen, zonder bang te zijn voor een kater. Onze krachtige formule geeft je energie en een goed gevoel, en bevat natuurlijke ingrediënten, vitamines en mineralen.

Kortom: alles wat je nodig om jouw avond te kickstarten, de nacht van je leven te beleven en de volgende ochtend toch fris wakker te worden - klaar om de dag te tackelen.

Wie zijn wij?

Ons bedrijf, Always Bright, is ontstaan uit frustratie door een DJ en een nachtclub eigenaar toen we op zoek waren naar een product dat ons zou helpen zowel het nachtleven als de volgende dag optimaal te ervaren. We hebben tientallen anti-kater drankjes geprobeerd, maar ze werkten geen van allen. Daarom hebben we onze eigen formule geproduceerd, die wel werkt - gegarandeerd

We voelden ons net als jijj: we wilden een manier vinden om de nacht door te kunnen feesten, zonder de volgende dag op te hoeven geven. Die hebben we nu gevonden, en deze willen we graag met je delen.

Ons enige doel was een product te ontwikkelen wat echt werkt, eerst voor onszelf, en nu voor feestbeesten overal ter wereld.

Dat is de reden waarom we Always Bright zijn gestart. We zijn een Nederlands bedrijf, opgericht in 2018 en sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot het meest bekende merk op anti-kater gebied in Nederland.

Na ons openingsevenement tijdens Amsterdam Dance Event, waar de grootste DJ’s ter wereld optraden, ging het balletje al snel rollen en sindsdien bestellen en gebruiken elke dag honderden feestgangers onze producten om zowel ‘s nachts als de volgende ochtend optimaal te presteren.

Ondertussen verkopen we onze producten wereldwijd, en hebben we wereldwijd al duizenden mensen geholpen alles uit hun avonden en hun ochtenden te halen. Bestel je in Nederland voor 22:00, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Haal Bright Binnen!

Wetenschappelijk onderbouwd, geen bullshit

BrightNight is een combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitamines en mineralen die in vele wetenschappelijke studies zijn onderbouwd. Onze formules zijn geïnspireerd op de hangover clinics in Las Vegas, Ibiza en Miami en zijn gedurende de jaren geoptimaliseerd voor de best mogelijk opname en werking.

Haal Bright Binnen!
Always Bright products

Hoe gebruik je BrightNight?

Tear sacket open icon 1. Open maken.

Scheur het zakje open en schud het poeder in een shaker.

Add water icon 2. Water toevoegen.

Voeg 250-500ml water toe, naar smaak.

Shake icon 3. Schudden.

Schud de shaker goed, ongeveer 30 seconden.

Drink up icon 4. Opdrinken.

Direct na het schudden opdrinken. Binnen 20 minuten voel je de werking.

Haal Bright Binnen!
“Het leven gaat snel, blijf niet achter. BrightNight is de krachtigste partybooster en katerverlichting op de markt.“

Onze formule

Geen vage formules of schimmige ingrediënten. We zijn trots op onze krachtige ingrediënten en zijn graag transparant over wat er voor zorgt dat BrightNight zo goed werkt.

 • OptiDHM (Dihydromyricetine)
 • phGABA
 • L-Phenylalanine
 • L-Tyrosine
 • Bioperine (Zwarte Peper Extract)
 • Vitamine C
 • Chloride
 • Kalium
 • Eria Jarensis Bark Extract
 • Cocoa Bean Extract
 • DMAE Bitartrate
 • Caffeine
 • Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8 and B12
 • Vitamine E
 • Sodium
 • Magnesium

Wat doen deze ingrediënten?

De magie zit hem in de wisselwerking tussen alle ingrediënten samen. Ze geven je meer energie, een goed en opgewekt gevoel en verminderen het gevoel van een kater de volgende ochtend:

Magnesium

Vermindert vermoeidheid en draagt bij tot jouw elektrolytenbalans, wat je helpt om een optimaal hydratatieniveau te behouden.

Sodium

Verbetert de absorptie van water en draagt bij aan het uithoudingsvermogen en de prestaties tijdens langdurige activiteiten

Vitamine C

Onderhoudt jouw immuunsysteem, zenuwstelsel en verhoogt de ijzeropname. Dit draagt bij tot het behoud van een normale cognitieve functie.

Vitamine B2, B6, B12

Zorgt voor een gezond psychologisch functioneren (gedrag, emoties, sociale vaardigheden) en draagt bij tot het behoud van een goed gezichtsvermogen.

Bespaar Met Onze Bundels

populair Basic
€ 27,90 Inclusief verzending €30
 • 1 x BrightNight Pouch
 • 1 x BrightDay dosis

(10 dosissen voor 10 nachten
+ 1 anti-kater booster)

Bestel nu
popular Extreme Hangover Pack
€ 49.95 Bespaar €26.70
 • 2 x BrightNight Pouches
  met 20 dosissen
 • 4 x BrightDay dosissen
 • 1 x Shaker
 • Gratis verzending

(20 dosissen voor 20 nachten
+ 4 anti-kater boosters)

Bestel nu

Verzending

Voor 22:00 uur bestellen is de volgende dag in huis. Wereldwijd wordt Always Bright binnen 2-10 werkdagen verzonden.

Geld-terug
garantie

We garanderen dat BrightNight werkt, en jouw favoriete party-buddy wordt voor meer energie, en leukere avonden & ochtenden. We staan zo erg achter ons product, dat we beloven je geld terug te betalen als je onze producten niet binnen 20 minuten voelt werken. No questions asked.

Vertrouw op BrightNight tijdens je volgende avond uit.

We bedienen vanuit Amsterdam klanten in meer dan 50 landen, en al duizenden feestgangers overal ter wereld vertrouwen op de werking van onze producten.

Manon Vissers

“Dit werkt gewoon echt! Dit werkt gewoon echt!! Ik ga weer bij bestellen 😎 nooit meer een katerdag in m’n leven yeah🙌🙌”

Nellie

“...werkt goed, na een avondje doorzakken. hehe 😇😉🙃 snelle bezorging ook en Goeie prijs.. #Aanrader👍”

Jasper

“Altijd scherp Nooit meer een kater”

Haal Bright Binnen!