Always Bright Presents: No More Hangovers (ADE party)

Always Bright Presents: No More Hangovers (ADE party)

Amsterdam Dance Event (ADE) is een van de grootste en beste dancefestivals die je waarschijnlijk overal ter wereld zult vinden. Een week lang verandert de stad Amsterdam in één groot feest.

Voor dit beroemde evenement komen de beste DJ's van over de hele wereld naar de stad met één gezamenlijke missie, Amsterdam bounce!
We zijn verheugd u te kunnen onthullen dat Always Bright, het toonaangevende gezelschap voor prestatiesupplementen in Nederland, een exclusief feest organiseert tijdens Amsterdam Dance Event. Dit is een avond van ADE die je niet wilt missen!

Er is een geweldige line-up, die bestaat uit Sam Feldt, Firebeatz, Goldfish,
Retrovision, Alle Farben en Jake Tarry.

Iedereen die de avond bijwoont, ontvangt een gratis sample van BrightRecover, de sterkste katerverzachting op de markt, om je de volgende ochtend weer tot leven te brengen.

Ga hard van het eerste nummer tot het laatste, wetende dat je de volgende ochtend een BrightRecover hebt om je te redden. Internationale DJ Sam Feldt, de verrassende headliner van het No More Hangovers event, is namelijk de oprichter van Always Bright. Hij startte het bedrijf in 2018 en groeide al snel uit tot de populairste kateropvangformule van Nederland.

Tegenwoordig wordt Always Bright gebruikt en geliefd bij dj's over de hele wereld. Ze weten dat ze erop kunnen rekenen om hun hectische levensstijl door te komen. Alle late nachten en vroege ochtenden zijn geen probleem.

Dus, als je het beste evenement van ADE wilt meemaken zonder je zorgen te maken dat je de volgende dag een zombie bent, dan is No More Hangover een must.


Tijd: 23:00 - 05:00
Datum: vrijdag 21 oktober
Tickets: Deurverkoop €10 https://eventix.shop/aqt7rtd8
Locatie: The Chupitos Club, Korte Leidsedwarsstraat 28 Amsterdam

Terug naar blog