De wetenschap achter het verlichten van een kater

De wetenschap achter het verlichten van een kater

Een kater is niets nieuws. Ze zijn al een doorn in het oog van ieder pretminnend mens sinds de allereerste druif werd geperst. 

Of het nu Romeinse wijn of vikingbier was, de geschiedenis is gevuld met katers. Het probleem is oud, maar de wetenschap is nieuw.

We hebben allemaal de oude wijven verhalen gehoord door de jaren heen, de klassieke anti-kater remedies die zo veel beloofden en zo weinig opleverden.

Dankzij de vooruitgang in de moderne wetenschap weten we nu precies wat een kater veroorzaakt en, nog belangrijker, hoe we het kunnen verlichten.

Een kater is geen mysterie meer. Dit is niet een geval van trial and error om te zien welke nieuwe anti-kater rage zal hopelijk werken. Dit is wetenschap.

De twee belangrijkste oorzaken van een kater zijn uitdroging en het vergiftigende (toxische) effect dat alcohol heeft op de systemen van je lichaam.

Alcohol is een diureticum. Het zorgt ervoor dat je veel sneller vocht uit je lichaam verliest dan je op kunt nemen. Hierdoor raakt uw lichaam snel uitgedroogd.

BrightRecover is een krachtig middel tegen een kater dat de wetenschap gebruikt om ervoor te zorgen dat je kunt feesten wanneer je wilt, waar je wilt. 

Dit wordt duidelijk als je door slechts enkele van de 30 + actieve ingrediënten gaat.

Magnesium is een vitaal ingrediënt in de strijd tegen uitdroging, de nummer één reden voor een kater. Magnesium houdt de elektrolytenbalans van het lichaam in stand, wat zo belangrijk is voor het vochtgehalte van het lichaam. Het vermindert ook vermoeidheid en moeheid.

Natrium verbetert het vermogen van het lichaam om water op te nemen en vast te houden en draagt bij tot het uithoudingsvermogen en de prestaties tijdens langdurige activiteiten.

Vitamine C zorgt voor een gezond immuunsysteem en verhoogt de ijzeropname, wat op zijn beurt zorgt voor een goede cognitieve functie.

Vitamine B2, B6, B12 zorgt voor een gezond psychologisch functioneren (gedrag, emoties, sociale vaardigheden) en draagt bij tot een normaal gezichtsvermogen.

Tientallen jaren van onderzoek zijn besteed aan het identificeren van deze als de belangrijkste en meest effectieve ingrediënten.

Ze klaren de klus, en klaren het snel door de exacte oorzaken van katers aan te pakken, zodat je erop kunt vertrouwen wanneer je het het meest nodig hebt.

BrightRecover is je kater redder in een zakje. Voordat je vertrekt op je grote avond, voeg het gewoon toe aan water en drink op.

Al het onderzoek en de wetenschap die in onze speciale formule van meer dan 30 natuurlijke ingrediënten zijn gestoken, zorgen ervoor dat je de volgende ochtend fris als een hoentje wakker wordt.

Terug naar blog